EETCAFE EUROPA

EETCAFE EUROPA Onze unieke voorverwarmde Heatware Pizzatas garandeert

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 564 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Europa. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 21:31 Eten was niet gaar!!! Sambal kon je op drinken met een rietje Nu dik aan de schijterij en me dochter van 2 is er ook nog eens erg ziek door geworden diarree en geeft steeds over
30 jul 2022 om 23:36 Prima, niks mis mee.
22 jul 2022 om 19:59 Frytki suche, smażone w nieświeżym oleju, twarde. Mięso równiez bardzo niesmaczne zamawiałam baraninę a przyszła wieprzowina z okropnymi przyprawami. Jedyne z tego wszystkiego co było dobre to sałatka. Jestem bardzo rozczarowana. Nie polecam.
18 jul 2022 om 1:51 Eten smaakte niet zo lekker als normaal helaas zat weinig smaak aan
6 jul 2022 om 19:37 Lekkere shoarma
6 jun 2022 om 12:52 Belachelijk lang moeten wachten en dan van de bezorger te horen krijgen dat ik het zelf had kunnen halen omdat ik vlakbij woon maak het nog erger! Pizza was ook niet te vreten. Zeiknatte bodem, kleffe hap. Bovendien was het ook geen bezorger van TB.
5 jun 2022 om 22:44 Veel te lang wachten
2 jun 2022 om 19:49 Eten was zeer goed en de bezorging supersnel!
28 mei 2022 om 9:03 70 min moeten wachten ipv 40
26 mei 2022 om 21:01 De pizza vonden we te hart gebakken en we moesten lang wachten terwijl er stond tot ie bijna er was